Услуги

Добре дошла в света на сбъднатите мечти

Създадох това място, за да може да имаш подкрепа както от специалисти в областта, така и морална подкрепа на хора в твоето положение. Да, знам много жени не искат да говорят за това.

Смятат, че това е личен проблем. Колкото по-бързо осъзнаеш, че това е нещо което може да се случи на всеки, че това го има повече от колкото си мислиш, толкова по-лесно ще ти бъде. Не се затваряй в себе си, така само вредиш на процеса.

Сигурно си чувала безброй пъти, че ако не ти е фикс идея най-вероятно ще стане по-бързо. Да се успокоиш и всичко ще си дойде на мястото. И да и не, мога да споделя от личен опит, че е изключително важна подкрепата от семейството.
Важно е да си психически устойчива, но само с това едва ли ще стане, особено ако има констатиран проблем на физиологично ниво. 

Цели на проекта

На първо място искам да постигна свободно, открито и без притеснение жените в общността да говорят за проблема с безплодието, защото все още тази тема е табу и все още някои вярват, че в безплодните двойки винаги причината е в жената.

На второ място искам да построя мост между борещите се с проблема да нямаш дете и от друга страна тези, които вече са успели да се сдобият с рожба, защото когато имат общ проблем, те са единни, но когато си разрешат проблема, общността се разделя и излизайки от нея родителите на дълго чаканите бебета забравят да подкрепят жените от другия бряг, сиреч все още бездетните.

На трето място искам да дам надежда на хората, които са по пътя в търсене на правилния начин, метод или  специалист, като ги свържа с различни хора, клиники и специалисти от разнородни области- ендокринолози, акушер-гинеколози, психолози и др.

На четвърто място проектът ми цели да разшири палитрата от възможности за забременяване и/или задържане на вече осъществена бременност. Разказвайки на другите моята собствена история искам да кажа,че ин-витро методът не е панацея, и че въпреки това, че в днешно време като се заговори за безплодие, всички пътища водят към инвитро, все пак има алтернативни методи и начини човек да стане родител. Важно е да отбележа, че аз не отричам ин витрото, като метод, но не е единствен такъв при борбата с безплодието.

Петото нещо, което целя с този проект е изграждане на една обединена и информирана общност, която да обърне мрачната статистика за 27 хиляди безплодни двойки у нас. Всяка жена заслужава да бъде майка и дори да не е биологично детето и, тя е готова безусловно и безрезервно да дарява обич и подкрепа.

С какво мога да ти помогна ?

Истината

В канала ще намериш информация и интервюта от хора, които са вървели по този път до мечтаното бебе.

Моята идея

Да ти дам алтернатива. Не само различна гледна точка на изстрадал човек по този път, а възможни пътища по които да минеш, за да постигнеш мечтата си.

Контакти със специалисти

Ще ти дам не просто контакти със специалисти. А хора с които лично съм се срещала и използвала услугите им.

Мечтата е реалност

Прекрасно е да видиш мечтата си реалност. А още по невероятно е усещането да може да я прегърнеш !

Нашият екип

Нашата мисия е да има повече бебета щастливи семейства! Понякога е нужно съвсем малко, за да се почувстваш по-добре! 

Доктор Лилия Димитрова

България

Op.Dr. Suzan Gençsoy

Турция

Проф.Хайнц Щромер

Австрия

Какво да очакваш от нас

Ние ще те преведем през процеса. Ще имаш яснота, какъв път трябва да извървиш до твоята мечта. Ще ти дадем информация и контати с адекватни специалисти, конкретно за твоя казус.

contact, visit, letters
babe, smile, portrait
doctor, tomograph, i am a student-1228627.jpg
call, communication, contact

Какво казват хората, които се довериха:

baby, feet, blanket-1178539.jpg
„Страхотен професионалист. Благодарна съм й за това, че сбъдна нашата мечта и сега се радваме на дъщеричка.“
Марчела Димитрова
woman, portrait, model-657753.jpg

“Усмихната, топла, сърдечна много добра д-р. Препоръчвам я на всички! ”

Güler Mefküre
rabbit, hare, baby-3660673.jpg

“Моят 16 годишен копнеж за дете се превърна в реалност със Suzan Gencsoy, сега имам дъщеря на 4 години, благодаря й много.”

Dadaş Dadaşım

Среща с хора минали по този път

Пътят не е лек, но си заслужава всяка крачка и стъпка по него ! 

Юлияна Палова
Бистра Поюклийска
Видеа
Пускане на видеото
Пускане на видеото

За още интересни видеа, абонирай се за Youtube канала ми

Последвай ме!
[instagram-feed]
Свържи се с мен